ЗОРНИЦА - ИЛИЯ РАДЕВ

ЗОРНИЦА - ИЛИЯ РАДЕВ

ул. Петър Бонев 174
Пазарджик,
България
24.3184947
42.1966173
UserLikes
Име: ЗОРНИЦА - ИЛИЯ РАДЕВ
Адрес: Пазарджик, ул. Петър Бонев 174
Телефони: text to imagetext to imagetext to image
Факс: text to image
Уеб сайт: http://zr-bg.com
E-mail: text to image
Отрасъл: Пластмаси и изделия за промишлени и битови нужди
Дейност:

Пластмасови изделия

Ключови думи: бутилки pet материали, pet материали, бутилки, бутилка, преформи

За нас

ЕТ Зорница – Илия Радев е частна фирма, създадена през 1989г. в град Пазарджик – област Пловдив. 

Основната дейност на фирмата е проектиране, разработка и производство на РЕТ преформи и РЕТ бутилки, пластмасови изделия, издувни форми, шприц форми, резервни части за машини и матрици, издувни машини и инсталации за производство на РЕТ преформи. 

Екип от конструктори проектира и разработва индивидуални модели за РЕТ бутилки и РЕТ преформи. 

Фирмата е създала 2 производствените бази, оборудвани с високо технологични, напълно автоматични металообработващи машини, издувни машини, инсталации за производство на РЕТ преформи и машина за поставяне на пластмасов етикет. 

Фирмата произвежда 25 вида РЕТ преформи и широка гама от РЕТ бутилки с различен обем и индивидуални форми. Бутилките са предназначени за съхранение на течни храни – растително масло, оцет, сосове,вино,бира, спиртни напитки, газирани и не газирани безалкохолни напитки, дестилирана и газирана минерална вода, козметични продукти и детергенти. Фирмата комплектова бутилките с капачки за газирани, не газирани напитки и олио. 

Фирмата разполага със собствен транспорт и извършва доставки на продукцията си до производствените бази на клиентите си както в страната така и в чужбина. 

ЕТ Зорница – Илия Радев доставя висококачествени продукти на своите клиенти.Това се постига чрез прилагането на модерни технологии и влагането в производството на първокачествени суровини и материали от водещи световни производители. 

През производствения процес се прилагат методи за контрол на продукцията, които се следят от висококвалифициран персонал. 

Продукцията на ЕТ Зорница – Илия Радев се произвеждат в условията на Интегрирана Система за Управление, съгласно изискванията на ISO 9001:2000 OHSAS 18001:1996. 





 

Открийте ни в Google+